webb & kampanjer

öka tillgängligheten och driv affärer även när du sover

Oavsett vad du vill åstadkomma med ditt erbjudande, så är webbsidan idag basen i er kommunikation med marknaden. Vi kan hjälpa dig med webbsida från scratch till lanseringen. Utöver detta så är vi riktigt vassa på att skapa kampanjer med en skvätt landningssida, en näve sociala medier och toppa med lite annonsering.

Vi jobbar nästan uteslutande med Wordpress av tre huvudsakliga anledningar: vi vill inte låsa in våra kunder till en begränsad skara konsulter, det är en alldeles förträffligt bra CMS-plattform – men framför allt så får vi lägga mer krut på innehållet än på funktionalitet = mer pang för pengarna!

01.

Wordpress is our middle name. Vi har lång erfarenhet av att bygga snygga, smarta och säljdrivande webbsidor. Design, struktur, bildpråk och SEO. Det är mycket att tänka på. Men du – hos oss ingår allt…till fast pris.

02.

kampanj

Ska ni lansera en ny produkt eller gå in på en ny marknad? Vi erbjuder kampanjupplägg som oftast inkluderar specifika landningssidor i kombination med sociala medier och annonsering.

03.

affär

Oavsett om köpet sker på webben eller offline så utgår vårt arbete alltid från er affärsmodell och vi ser till att budskap och teknik bidrar till ökad kundnytta och fler affärer för er.

kundcase

norrmodul

Behöver du en arbets- eller servicebil som förenklar ditt arbetsliv? Då borde du slå Norrmodul en signal. Allt mellan skyddsinklädnad, snygga och praktiska inredningar till ljud och ljus till en rad olika yrkeskategorier. På Norrmodul är ingen utmaning för svår!

Vårt uppdrag var att omsätta yrkesskickligheten, ett brett sortiment och deras jävlar-anamma till en webb och ett grafiskt formspråk för att kunna möta kunderna digitalt. Utöver detta ett antal bild- och videoproduktioner liksom en webbshop.

kundcase

Uma Rederi

Världens äldsta infrastruktur för transporter är idag tämligen outnyttjad. Uma Rederi är ett företag som jobbar med persontransporter och event till sjöss. Med lång erfarenhet av sjöfart, och minst lika lång erfarenhet av entreprenörskap, så hissar de seglen mot nya äventyr.

Vårt uppdrag handlade om att på kort tid skapa en kampanj med en landningssida med information, inspiration och bokning, digital annonsering och sociala medier. Med utgångspunkt i Nybroviken, Stockholm, erbjöd man ett exklusivt julbord till sjöss med Norrländsk touch på båten Joséphine.

kontakta oss

I
I
I

Johan Granström
Business developer

johan@majt.se

Sara Furberg
Content Creator

sara@majt.se

Annelie Knutsson
VD & Content manager

annelie@majt.se

Simon Hedberg
Startup Marketing

simon@majt.se

kontakta oss

I
I
I

Sara Furberg
Content Creator

sara@majt.se

kontakta oss

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

stäng!

I
I
I