sociala medier

möt dina kunder där dom spenderar sin tid

Vi lever, andas och älskar sociala medier. Facebook, Instagram och LinkedIn är vår hemmaplan. Behöver du hjälp att möta dina kunder i det digitala landskapet så har du kommit precis rätt. Vi erbjuder allt från utbildning av er personal till att ta ett helhetsgrepp kring er digitala närvaro. Vi tycker det är viktigt att möta kunden med genuint intresse och inspirera, varför vi lägger betydligt mer av vår tid och dina pengar på innehållet än på annonseringen. 

01.

utbildning

Vi erbjuder utbildningar inom de vanligaste sociala plattformarna, liksom utbildning i att fota och filma för sociala medier. Det sträcker sig mellan ett inspirationsseminarium till en serie utbildningstillfällen med hemläxor. Vi är också öppna för att skräddarsy utbildningar utifrån era behov och önskemål.

02.

helhet

Hos många av våra kunder tar vi ett helhetsansvar för deras digitala närvaro och arbetar kontinuerligt med strategi, produktion, drift och annonsering. Detta i nära samverkan med kunden för att stärka säljarbetet, kampanjer och övriga marknadsaktiviteter.

03.

social selling academy

Vill ni ta hjälp av era medarbetare för att bygga relationer och effektivisera säljarbetet? I vår akademi lär vi er personal varför, hur och vad de bör göra på plattformen LinkedIn för att nå framgång. Här fostras allt mellan passiva nätverksbyggare till aktiva tankeledare, men allt handlar om att driva affärerna framåt.

kundcase

mio umeå

Mio är en av Sveriges ledande detaljhandelskedjor för möbler och heminredning som i nära 60 år gjort det skönt att komma hem. Med prisvärd kvalitet är dom de spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem.

Sedan många år har vi fullt ansvar för Mio Umeå och Mio Örnsköldsviks Facebook och Instagram-kanaler. Vi tar ett helhetsgrepp kring strategi, annonsering liksom produktion av foto och film av miljöer, personal, hemma-hos reportage och mycket mer. Allt för att möta kunden digitalt och inspirera, för att både stärka pågående kampanjer liksom den lokala anknytning av butikerna

kontakta oss

I
I
I

Johan Granström
Business developer

johan@majt.se

Sara Furberg
Content Creator

sara@majt.se

Annelie Knutsson
VD & Content manager

annelie@majt.se

Simon Hedberg
Startup Marketing

simon@majt.se

kontakta oss

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

Simon
Hedberg

Startup Marketing
-
simon@majt.se

stäng!

I
I
I