Digital (om)start

Hitta drivet på nytt. Tillsammans hittar vi nycklarna för er digitala profil och låser upp webb och sociala medier med köpskapande innehåll.

Bakgrund

Har ni behov av en ny webb eller en uppdaterad digital profil? Trots goda intentioner så blir digitala satsningar ofta punktinsatser som sedan lever ett stillsamt liv. Det är helt enkelt rätt svårt att hitta rätt nivå och det är också lätt att som kund hamna i underläge då digitala projekt kräver en viss insikt och kunskap i olika tekniska lösningar.

Erbjudande

Vårt erbjudande för en digital (om)start handlar om att minimera tiden för teknisk utveckling och maximera nyttan för er och era kunder. Vi börjar alltid samarbetet med en gemensam affärsanalys för att hitta en bra väg framåt. Sedan arbetar vi fram underlag och tekniska lösningar med fokus att snabbt kunna göra avstämningar och hitta rätt riktning. Därefter kommer en uppstartsfas med lansering och innehållsskapande under en period baserat på ert behov.

Affärsanalys

Uppstart med gemensam workshop för att hitta rätt fokus.

Snabb utveckling

Effektiva verktyg i etablerade plattformar som Wordpress.

Innehållsproduktion

Vi levererar anpassade produktioner av foto, film och text.

Sociala medier

Webb

Grafisk profil

Digital start

Ett enkelt och effektivt sätt att komma igång med utveckling/etablering av digital profil och aktivt innehållsarbete under 2-3 månader.

Utbildning

Vid intresse genomför vi även utbildningar för att stärka strategiska insikter och dela praktisk kunskap inom sociala medier, marknadsföring och film.

Utbildning
Utbildning
Utbildning
Mio Umeå I Sociala Medier
Nail Design School I Sociala Medier
Electrolux Home I Sociala Medier

© 2019 MÄJT AB  |  Integritetspolicy

Med ♥ från Umeå, Västerbotten